The start of something new.

Het is zover, ik zet de stap, mijn eigen site is NU online!

Nu kan je je afvragen, waarom je eigen site je hebt toch al een eigen site? Dat klopt, maar er is een groot verschil Beleafs doe ik sámen met mijn moeder. Om onze gezonde en actieve levensstijl te kunnen promoten. Maar… ik ben nog veel meer dan dat. 

Ik ben Florianne Walbeek en daarom ben ik dit begonnen. 

Een site waar alles op kan staan wat met mij te maken heeft. Dus óók mijn creatieve kant, de mogelijkheid tot geld verdienen en natuurlijk het lief en leed kunnen delen van mijn lieve poezels. 

Wat er anders zal zijn is dat dit écht alleen van mij is. Ìk ben Florianne en alles wat hier staat is belangrijk in mijn leven. Kun je meer verwachten dan alleen de  Blog? Jazeker! Ik zal ook mijn lettering met jullie delen, de avonturen die River en Snow mee maken en natuurlijk kun je ook hier nog steeds terecht voor voedingsadvies van mij. Daarbij kun je ook aanvragen doen voor een logo ontwerp, origineel kado of voor een leuke set kaarten. 

Ik hoop je met mij mee te kunnen nemen. Een kijkje in mijn leven, ook als het even niet goed gaat. Want we leven nu eenmaal niet in een perfecte wereld en daar mag best wat opener over gesproken worden vind ik. 

Zie ik je snel weer? 

Liefs. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *