Kroelen en knuffelen

Mijn kleine kroel! Dit is het eerste wat in mij opkomt als ik naar de foto kijk. Ik kan het niet anders omschrijven dan dat dit voor mij ultiem genieten is. Op de bank in het zonnetje met River op mijn borst/schoot. Heerlijk spinnend en trappelend komt ze dan bij mij liggen. Zo’n moment wil ik dan heel graag vastleggen. Dat kan niet altijd perfect, want ik kom dan zelf ook op de foto te staan dus ik kan er geen 3 meter van aflopen om vervolgens de beste positie voor de foto te pakken. Maar met een beetje creativiteit komen er dan ook hele leuke foto’s uit.

Om mijn gedachten weg te kunnen zetten is het zo heerlijk om te kroelen met de meiden. Ook zo leuk is het dat als River behoefte aan gezelschap heeft ze naar mij toe komt en zodra zij klaar is, bijna altijd Snow daarna wel klaar staat om haar plek in te nemen. Snow is eigenlijk de grootste kroelkont van de twee.

Snow kan ook heerlijk praten, hele gesprekken voert ze alsof ze echt duidelijk wil maken wat ze wilt. Ik ben zo dankbaar dat wij deze twee lieverds in huis mogen hebben en mogen verzorgen. Ik zou ze ook niet meer kunnen wegdenken uit ons leven.

Het gaat ook zo snel over ander halve maand wordt River alweer 1 jaar! Je ziet dat nu ook echt goed als je foto’s terugkijkt van haar eerste maanden en nu. Ze is zo onwijs groot geworden. Een echte Brit met een hele grote lange mooie buik die ze heel graag toont. Ze gaat op de meest gekke plekken languit op de grond liggen wachtend tot je haar buik aait. Het liefste als ik net de vriezer open doe, als de koude lucht dan op de grond komt, waar zij dan net ligt draait ze zich nog eens extra om de aandacht naar haar toe te trekken.

Snow is 2 maanden jonger en die blijft (in mijn ogen) echt het kleintje. Tuurlijk zie je wel verschil op de foto’s. Maar als je zo naar der kijkt, zeker naast River, blijft zij een veel kleiner koppie houden en is ze (nog) niet zo breed als Rif.

Ik hoop dat er nog heel veel van dit soort momenten mogen komen. Dat ik nog veel foto’s van mijn modellen kan gaan maken en met jullie delen.
Ik ben heel benieuwd of jullie ook huisdieren hebben en of je je herkent in mijn verhaal? Maak jij ook veel foto’s van je huisdier en ben je net als ik zo ‘gek’ om hem of haar een eigen Instagram account te geven? Laat mij hieronder weten.

Veel liefs.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *