Vreselijk nieuws

Ik was van plan een blog te schrijven over een heel simpel onderwerp. Toch wil mijn gedachten dit nu even niet aanvaarden. Ik heb de hele dag de televisie aangehad, met live uitzendingen over een verschrikkelijk drama wat heeft plaats gevonden in Utrecht. Iedereen zal het met mij eens zijn, dat als je zoiets hoort je je rot schrikt en niet weet hoe je op bepaalde dingen moet reageren.

Daarom dat ik er voor kies vandaag ook even niet die persoonlijke blog te schrijven. Maar het enkel over de gedachten die ik vandaag heb te houden. Want aan de ene kant, hoef ik mij niet bedreigd te voelen. Maar aan de andere kant, raakt dit heel Nederland. Onzekerheid is vreselijk. Ik kan er geen woorden voor vinden, ondanks dat er nog zo weinig over bekend is. Niemand heeft het recht een ander zijn leven af te nemen.

Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers en naasten. Uit respect houd ik het daarom vandaag kort, in de loop van de week, pak ik de blog weer op.

Veel liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *